Pri dopravnej nehode neďaleko Dúbravky vyhasol život 35-ročného muža

14.07.2024 Michalovce

Dúbravka 14. júla (TASR) - Pri dopravnej nehode, ktorá sa stala v sobotu (13.7.) hodinu pred polnocou neďaleko obce Dúbravka vyhasol život 35-ročného muža. O tragickej udalosti v Michalovskom okrese informovala krajská policajná hovorkyňa z Košíc Lenka Ivanová.

Vodič podľa nej viedol motorové vozidlo v smere z Dúbravky na obec Hatalov. Z doterajšieho vyšetrovania vyplýva, že na tomto úseku cesty pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy najmä svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky a s vozidlom zišiel do priekopy. Tam narazil do betónového mostíka.

"Pri dopravnej nehode utrpel zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom, a ktorým na mieste podľahol. V čase, kedy došlo k dopravnej nehode, sa vo vozidle nikto iný, okrem neho nenachádzal," dodala Ivanová. To, či bol nebohý vodič pod vplyvom alkoholu alebo iných návykových látok, ukáže až nariadená pitva.

Za účasti znalca z odboru cestná doprava nehodu zadokumentovali a po ukončení obhliadky miesta udalosti polícia vo veci začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. "Čo bolo presnou príčinou vzniku dopravnej nehody a prečo sa jazda mladého vodiča skončila tragicky, ukáže až ďalšie vyšetrovanie," uzavrela hovorkyňa.
 

Vyberte región

mark